sabah ayılmanın en kolay yolları

-koyu bir filtre kahve içme,
-aynanın karşısına geçip, en güler yüzünle kendine günaydın dileme,
-pantolonundan aletini çıkarıp; "lem, sen ne yakışıklısın öyle!" deyip yerine geri yerleştirme şeklindeki, 3 adımda gerçekleştirilen ve günü güzel geçirme için izlenecek genel-geçer yöntem.

lâkin; yataktan mızmız ve uyuşuk şekilde çıktıysanız uğraşmayın, etkisi yok. ok gibi fırlanmalı! *

baba

güven kelimesini aklıma getiren başlıktır

sikmese bari

berber dayaması sonucu içten içe söylenen temenni.

stuart reardon

ingiliz model, futbolcu ve profesyonel yakışıklı rugby oyuncusu. rugby denince zaten kalplerde atış hızı bir yükseliyor.

sürekli soyunan ve güzel vücudunu teşhir eden stuart'ın başkaca rugby oyuncularına örnek olmasını istiyorum; en kısa zamanda internete gay pornosunun düşmesini umduğum isimlerden ayrıca.





lezbiyen filmi izleyen homofobik insan

erkek egemen toplumun handikapı. her şey çükler için.

suriyeli mültecilere sınavsız üniversite hakkı

ad'nin bizzat "türkiyelileri sınav yapıyoruz suriyelileri yapmayız" açıklaması hala akıllardadır. sana oy veren ana babalara yazıklar olsun.

yazarların ruh halini en iyi anlatan şarkılar

hadi yansıtın geynçler

gizli günahım...

sevda kuşun kanadında

trt'de yayınlanan bir dizi. tabi insan cem karaca şarkısı vs derken ulan acaba güzel bir dönem dizisi mi diyor... bir çemberimde gül oya beklentisi oluşmuyor değil hani... neyse ben izlemedim zaten. benim kaynımgil izlemiş. kendisi malın önde gidenidir. o bile solculara pis geçiriyorlar, saçmalamışlar filan dedi. daha başka da saçmalıklar anlattı. tahammül edememiş iddaa programını izlemiş vs. ya ne olacağıdı yapraam! trt sana gül bahçesi mi vaad etmişti?